За Фирмата

 “EVRO VIP” е фирма за професионално почистване основана през 2004 г  в гр.София. Същата в момента развива успешна дейност в област професионално почистване – абонаментно и основно на административни сгради, търговски обекти, офиси  частни домове.

Поддържайки чистотата във Вашия обект, компанията гарантира, че поетите ангажименти, ще се извършват с високо качество и грижа.

Фирма за професионално почистване “EVRO VIP”

залага на гъвкави и ефектни решения, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент.

Услуги не само за почистване, но и професионална поддръжка 

Фирма за почистване “EVRO VIP” е специализирана, в широка гама услуги - всичко необходимо за безупречна чистота, уют и спокойствие във Вашия офис.

  • Охрана – фирмата разполага с лиценз №2531/18.06.2013гот ГДНП-МВР, за осъществяване на охранителна дейност на територията на цялата страна. Фирмата извършва: охрана на имущество на физически и юридически лица, на сгради, помещения и стопански обекти, също така охрана, с помощта на сигнално – охранителна техника. Консултанска дейност, с цел предотвратяване на посегателства в охраняваните обекти.
  • Комунални услуги - фирмата обезпечава предлаганите услуги, с над 50 бр. специализирана сметосъбираща и почистваща механизация, необходима за реализацията на проекти, в областите сметосъбиране и сметоизвозване, снегопочистване, снегоизриване и товарене на сняг, машинно метене и миене на външни площи, събиране и транспортиране на строителни  едрогабаритни отпадъци. Също така притежаваме специализирана техника за обработка на вторични суровини.
  • Декоративно озеленяване - включва проект, оферта и изграждане на озеленяване в офис пространства, кътове за отдих, тераси, беседки – съобразени изцяло с Вашите изисквания. Консултация и поддръжка на интериорни растения. Изработка на букети и аранжировка в зависимост от Вашия празник, както и доставка, на посочен от Вас адрес.

 

Машини за професионално почистване

Фирмата разполага с пълен набор от професионални машини, за всякакъв вид вътрешно и външно професионално почистване, специализирано ароматизиране, препарати и консумативи, лицензирана охрана, декоративно озеленяване.

Диспенсъри при професионално почистване

Ароматизиране - сектора разполага със собствен отдел за изследване и развитие, напълно оборудвана химическа лаборатория, собствен отдел за производство на диспенсъри и пълнители за тях.

Изберете аромата на Вашия бизнес, който деликатно да провокира клиенти и партньори единствено във Ваша полза.

Възползвайте се от БЕЗПЛАТЕН тест период от 5 дни с аромат по Ваше желание!!!

Препарати, консумативи и напълно БЕЗПЛАТНИ диспенсъри - този отрасъл е един, от световните лидери в областта на хигиенните системи. Марката е символ на качество, а себестойността на всяко едно използване е ниска и ненатоварваща бюджета.

“EVRO VIP” предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти както управление и контрол на качествено извършени услуги, така и коректни, приемливи цени и отстъпки за лоялни партньори.

Наш основен приоритет е да удовлетворим изискванията Ви за чиста и здравословна среда и паралелно с това, да осигурим повече свободно време, във Вашето ежедневие.   

"Чистотата не е лукс"


Желаете да получите своята преференциална цена за почистване? Отправете своето запитване или заявка за БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД, чрез формата по-долу: