Фирма за професионално почистване Evro Vip - София

 “EVRO VIP” е фирма за професионално почистване основана през 2004 г  в гр.София. Същата  в момента развива успешна дейност в област  професионално почистване – абонаментно и основно  на административни сгради , търговски обекти, офиси, частни домове.

 

Поддържайки чистотата във Вашия обект компанията гарантира , че поетите ангажименти се извършват  с високо качество и грижа.

 

Фирма за професионално почистване  “EVRO VIP”

залага на гъвкави и ефектни решения в зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент.

 

Услуги не само за почистване, но и професионална поддръжка 

Фирма за почистване “EVRO VIP” е специализирана в  широка гама услуги - всичко  необходимо за безупречна чистота , уют и спокойствие във Вашия офис.

  • Охрана– фирмата разполага с лиценз №2531/18.06.2013гот ГДНП-МВР за осъществяване на охранителна дейност на територията на цялата страна. Фирмата извършва :охрана на имущество на физически и юридически лица ,на сгради ,помещения и стопански обекти ; Също така охрана с помощта на сигнално –охранителна техника.Консултанска дейност с цел предотвратяване на посегателства в охраняваните обекти.
  • Комунални услуги- фирмата обезпечава предлаганите услуги с над 50 бр специализирана сметосъбираща и почистваща механизация ,необходима за реализацията на проекти в областите сметосъбиране и сметоизвозване ,снегопочистване, снегоизриване и товарене на сняг , машинно метене и миене на външни площи, събиране и транспортиране на строителни  едрогабаритни отпадъци.Също така притежаваме специализирана техника за обработка на вторични суровини.
  • Декоративно озеленяване- включва проект,оферта и изграждане на озеленяване в офис пространства , кътове за отдих , тераси , беседки –съобразени изцяло с Вашите изисквания.Консултация и поддръжка на интериорни растения .Изработка на букети и аранжировка в зависимост от Вашия празник, както и доставка на посочен от Вас адрес.

 

Машини за професионално почистване

Фирмата разполага с пълен набор от професионални машини  за всякакъв вид вътрешно и външно професионално почистване, специализирано ароматизиране , препарати и консумативи, лицензирана  охрана, декоративно  озеленяване.

 

Диспенсъри при професионално почистване

Ароматизиране- сектора разполага със собствен отдел за изследване и развитие , напълно оборудвана химическа лаборатория, собствен отдел за производство на диспенсъри.”

Изберете аромата на Вашия бизнес ,който деликатно да провокира клиенти и партньори единствено във Ваша полза.”

Възползвайте се от БЕЗПЛАТЕН тест период от 5 дни с аромат по Ваше желание!!!

Препарати, консумативи и напълно БЕЗПЛАТНИ диспенсъри- този отрасъл е един от световните лидери в областта на хигиенните системи.Марката е символ на качество, а себестойността на всяко едно използване е ниска и ненатоварваща бюджета.

“EVRO VIP” предлага на своите настоящи и бъдещи клиенти както управление  и контрол на качествено извършени услуги така и коректни, приемливи цени и отстъпки за лоялни партньори.

Наш основен приоритет е да удовлетворим изискванията Ви за чиста и здравословна среда и паралелно с това  да осигурим повече свободно врене във Вашето ежедневие.   

"Чистотата не е лукс"Желаете да получите своята преференциална цена за почистване. Отправете своето запитване или заявка за безплатен оглед чрез формата по-долу: